fbpx

Aquí pots trobar les pintures que oferim ordenades pel tipus de material que has de protegir. Per a ampliar informació pots visitar-nos o trucar-nos.

Pintures per a parets (interiors i exteriors)

Àmplia gamma per a triar, amb preus per a tots els pressupostos. La col·lecció de pintures de Procolor té segur la pintura que necessites. Diferents mides, formats, i totes aconsellades segons el que hagis de fer. Destaca SIDERAL RESISTO, la pintura per a parets més netejable del mercat (pots venir a comprovar-ho a les nostres botigues).

Pintures interior Pintures per a façana

 

 

La fusta. Pintures, vernissos i protectors inigualables.

Protecció en qualsevol circumstància. Per a mobles i altres objectes i en infinitat de colors. T'explicarem com fer que cada vegada que pintis aconsegueixis un acabat professional. La nostra gamma (tota d'alta qualitat) abasta tots els tipus de necessitat, tant per finestres, portes, mobles de jardí i tarimes, etc. i t'assegura la durada més llarga del mercat, amb un manteniment posterior molt més senzill.

Fusta exterior Fusta interior i restaurar mobles

Ferro i altres metalls

Protecció directa amb la gamma PROCOFER. Tant per ferro com per altres metalls, en tots els colors i amb productes que tenen un secatge ràpid que et permet gaudir molt aviat del que has pintat.

Més informació sobre PROCOFER per a ferro i metalls...

Pintures per a terra

Pintures domèstiques i industrials per a paviments. Diferents tipus segons el requeriment que tinguis. Des de les pintures del tipus 'obrir pot i pintar', fins als processos més exhaustius i professionals. 

Ampliar informació

 

 

ALTRES INFORMACIONS QUE PODEN INTERESSAR-TE:

LA CARA ESPECTACULAR DE LA DECORACIÓ. EL PAPER PINTAT MERAVELLA A TOTHOM

PINTEM LES RAJOLES DE CUINES I BANYS

PINTURA DE PISSARRA

DESCOBREIX L'ENCANT DE CHALK PAINT

TORNAR A PÀGINA PRINCIPAL

SEMPRE QUEDA BÉ!

La pintura ideal per a dissimular imperfeccions en sostres i parets, encara que hi hagi molta llum. No deixa marques del rodet, té un acabat uniforme PERFECTE. A més, és molt netejable. Sideral S-500 de PROCOLOR

Vinils per a terra PERGO

La revolució de PERGO per a que tinguis un terra preciós, pràctic i còmode a casa teva. 

Descarrega't el catàleg PERGO de VinilVine a les nostres botigues i t'informarem.

ON SOM?

Go to top
Template by JoomlaShine