fbpx

Fora bacteris!

No hi creixen microorganismes, s'acaba el 'florit'. Et presentem una pintura per a parets d'alta qualitat amb efecte antibacterià. (ideal per a mantenir les parets saludables) que es manté fins i tot després de nombrosos cicles de neteja (per cert, és molt netejable i a prova de taques). Es diu ALPHA SANOPROTEX, i és recomanadíssima a casa i també a escoles i llars d'infants, hospitals, centres sanitaris, centres terapèutics, gimnasos, residències d'avis, cuines i restaurants, hotels, etc. És molt resistent a l'abrasió i als processos de neteja, així com a la major part dels desinfectants utilitzats en sanitat. 

Es pot comprar en blanc i en milers de colors i no emet cap substància tòxica a l'ambient mentre es pinta, ni després.

 

Pots veure la documentació comercial d'Alpha Sanoprotex fent click aquí: més info...

COLORS DE MODA A LA PARET

Tenim nova col·lecció de colors (i si ens vens a veure et regalem un llibret amb fotos i idees per a pintar) tots molt suaus i combinables per a crear els ambients que ara se'ns fan més agradables. SERENITY COLORS és una tria exclussiva de colors que faran de casa teva un lloc serè i molt saludable.

RESTAURAR MOBLES ÉS GENIAL

Restaura! És genial. Els productes LIBERON tenen una qualitat reconeguda i guanyadora sempre que els hem comparat amb moltes marques. Senzillament és més fàcil aconseguir que la tasca de restaurar o renovar un moble quedi perfecta.

T'explicarem com pots usar aquestes solucions de LIBERON per a treure'n el millor profit, i que obtinguis una satisfacció completa en cada restauració que duguis a terme.

SEMPRE QUEDA BÉ!

La pintura ideal per a dissimular imperfeccions en sostres i parets, encara que hi hagi molta llum. No deixa marques del rodet, té un acabat uniforme PERFECTE. A més, és molt netejable. Sideral S-500 de PROCOLOR

Go to top
Template by JoomlaShine