fbpx

Pintar palets ofereix tot un espai per a la creativitat

Ja fa uns anys que aprofitar i decorar els palets s'ha posat de moda, i podem veure veritables obres d'art fetes amb aquests elements que en altres èpoques passaven desapercebuts, o senzillament s'empraven per la seva funció de transport.

Molts de vosaltres, clients i amics, veniu a les nostres botigues demanant-nos materials per a pintar-los, i hem decidit fer una mica de recull dels productes que serveixen per a aquest fi, tant si els voleu deixar rústics com si voleu que semblin un moble fet a fàbrica!

1.- L'ESTRELLA: CETOL BL OPAQUE

De manera ràpida podem crear espais amb un acabat molt curiós (la fusta queda pintada però deixa entreveure una mica la textura de la fusta). Amb uns colors mai vistos en fusta exterior i amb una resistència a la intempèrie que nosaltres mateixos hem comprovat a casa nostra. SIMPLEMENT GENIAL. A més, si la fusta està bruta o té un aspecte desigual, s'acaba el problema.

 

pintar palets amb esmalt

2.- ESMALTS

Una capa d'imprimació i l'acabat en el color que vulgueu, o segons si volem un aspecte més 'mal pintat', pintem directament amb l'esmalt. També sense dissolvents (els pinzells i estris es netegen amb aigua), i podem comprar-lo en qualsevol color.

3.- ELS COLORS DE SEMPRE EN VERNISSOS i PROTECTORS DE FUSTA

Roure, teka, caoba, etc... els colors clàssics. Si vols la fusta de 'color fusta', et recomanarem el millor en cada cas. Tant per dins de casa com per l'exterior. La varietat és molt gran.

4.- CHALK PAINT i PINTURA PLÀSTICA

Si els palets han d'anar en interior podeu utilitzar aquestes dues opcions. L'acabat és molt maco, encara que per a que sigui resistent és millor d'aplicar un producte protector a sobre. Hi ha productes de protecció sense lluentor, gairebé invisibles i que queden molt bé. La Chalk Paint està disponible en envàs de 0,250 lt. i 0,750 lt. i en esprai, i la gamma de colors és encantadora.

IMPORTANT: Sigui com sigui, penseu a preparar la fusta abans de posar-vos a pintar. Pot ser necessari passar paper de vidre, netejar, o reparar algun desperfecte.

El material que heu d'agafar va en funció del resultat que desitgeu. I per això estem nosaltres, per a que tingueu tota la informació i pugueu triar bé.

En tot cas, us animem a provar, a experimentar, i a que vingueu, si voleu, a comentar el procès que us portarà al disseny que heu pensat. Ens encanta parlar d'això!

 

CONSULTA TAMBÉ: Tarimes i mobiliari de jardí

COLORS DE MODA A LA PARET

Tenim nova col·lecció de colors (i si ens vens a veure et regalem un llibret amb fotos i idees per a pintar) tots molt suaus i combinables per a crear els ambients que ara se'ns fan més agradables. SERENITY COLORS és una tria exclussiva de colors que faran de casa teva un lloc serè i molt saludable.

BOTIGUES / HORARIS

Pots venir a veure'ns a Lleida, Mollerussa i Balaguer. Fes click al rellotge per a anar a la informació sobre ON SOM i els nostres telèfons i horaris d'obertura.

SEMPRE QUEDA BÉ!

La pintura ideal per a dissimular imperfeccions en sostres i parets, encara que hi hagi molta llum. No deixa marques del rodet, té un acabat uniforme PERFECTE. A més, és molt netejable. Sideral S-500 de PROCOLOR

Go to top
Template by JoomlaShine