fbpx

L'esmalt que més dura és el de PROCOLOR.

Per a pintar portes, mobles, finestres, baranes, valles (en ferro, fusta i altres materials) tant en interior com en exterior, mai s'havia aconseguit un esmalt amb un acabat amb tanta resistència i al mateix temps fàcil d'aplicar per qualsevol. Tant els esmalts sintètics com els que són en base aigua són dels més avançats, i això es nota des de que els apliquem fins que els repintem, molt temps després.

Els esmalts KILATE de PROCOLOR es poden formular en milers de colors i diferents mides, i a més, existeix una gamma de colors estàndar que ja venen fets de fàbrica. 

Nota: materials com plàstic, galvanitzat, coure i altres superfícies acostumen a necessitar una preparació prèvia: fes click aquí. IMPRIMACIONS PRÈVIES.

 

ESPECIAL PER AL FERRO: PROCOFER EXPERT.

Forja, martelé, setinat i lluent. Per a ferro, pots triar també PROCOFER EXPERT, la gamma d'esmalts que són directament antioxidants i que pots aplicar sense imprimació i que fan de l'òxid existent una bona base per a durar molt.

 

CONSELL: ELS ESTRIS PER A PINTAR TAMBÉ SÓN IMPORTANTS. TRIA'LS DE QUALITAT i TOT ANIRÀ MOLT BÉ.

 Informació relacionada: Esprai imprimació per a ferro.

Procolor a BetrénFAÇANA PINTADA AMB PRODUCTES PROCOLOR

Aquí podeu veure una imatge d'un edifici al municipi de Betrén on les estructures metàl·liques de la façana s'han protegit i decorat amb PROCOFER FORJA NEGRO GRAFITO.

 

 

PRODUCTE TRANSPARENT CONTRA L'ÒXID!

SUPER EFECTIU! Si vols que algun element de ferro deixi d'oxidar-se o no comenci a fer-ho i necessites que es continuï veient el metall, tenim el producte adequat. Owatrol Oil és transparent i allà on l'apliquis, l'òxid deixarà de ser un problema i una amenaça. Fàcil i directe. I des de fa poc, també està disponible en format esprai.

Go to top
Template by JoomlaShine