fbpx

La 'pell' de les parets de la teva llar

Abans que res, et recomanem que quan acabis de llegir aquesta secció, entris a conéixer la nova pintura ULTRA-NETEJABLE Sideral Resisto. La pintura decora i protegeix, i ha de complir certes condicions per a fer aquesta tasca amb garantia. T'oferim (i si vens a veure'ns en sortiràs convençut) una gran gamma de pintures amb grans prestacions que t'asseguren que un cop aplicades el resultat és òptim, així com també ho és la seva aplicació. No totes les pintures són iguals!

ET RECOMANEM : PARETS SEMPRE NETES AMB LA PINTURA MÉS NOVEDOSA. SIDERAL 'RESISTO' (fes click)


 

Les pintures per a interior de PROCOLOR no esquitxen i és molt fàcil que quedin bé, sense que es notin les represes de l'aplicació. Nivellen perfectament sense esforç per part de l'aplicador (aquesta és una de les grans diferències respecte les pintures de gamma massa baixa!!!) i en menys temps i menys treball.

A més, dins d'aquest grup de pintures excel·lents pots trobar SIDERAL RESISTO, la pintura ULTRA NETEJABLE (pots venir a comprovar-ho) i la resta de gamma, entre la que destaca Sideral ECO com a pintura d'excel·lent relació qualitat-preu, amb una cubrició espectacular. Tant una com l'altra pots comprar-les en blanc i en milers de colors.

 

Vinils per a terra PERGO

La revolució de PERGO per a que tinguis un terra preciós, pràctic i còmode a casa teva. 

Descarrega't el catàleg PERGO de VinilVine a les nostres botigues i t'informarem.

ON SOM?

Go to top
Template by JoomlaShine