fbpx

PARETS EXTERIORS QUE DÓNEN CONFORT A L'INTERIOR i CONSERVEN i DECOREN L'EDIFICI

Tenim pintures de façana per a qualsevol material i estat en que es trobi. Et recomanem en funció de l'estat actual, del resultat desitjat i del pressupost amb que comptis. Els nostres experts t'ajudaran a trobar la solució més adequada. SOM ESPECIALISTES EN FAÇANES.

Els productes han de ser triats i aplicats per tal de decorar i protegir les parets i altres elements exteriors. Han de ser resistents a l'efecte dels agents agressius de manera que la seva protecció i color perduri. I si vols, pots portar-nos o enviar-nos una foto i podem comentar els colors que millor quedin a la façana, i fins i tot fer una simulació per ordinador per a veure el resultat final aproximat abans de pintar. És genial!

Renova és el grup de productes de PROCOLOR específics per a la protecció de façanes.
Els resultats dels assajos realitzats per laboratoris externs confirmen l'alta qualitat dels revestiments de Procolor, constituint l'essència mateixa de Renova.

 

El color

El color constitueix un pilar essencial en Renova. Els pigments que utilitzem en les pintures de façana són sòlids a la llum i estables als raigs ultraviolats. Tots els colors de Renova compleixen UNE 48.244 i, per tant, són resistents als raigs UV.

 

Aquestes pintures estan presents en la rehabilitació d'edificis emblemàtics d'arreu d'Europa.

Des de fa anys, Procolor ha realitzat un gran esforç en el sector de la restauració històric / urbanística a través d'els estudis de Plans de Color de Centres Històrics en nombroses ciutats com: Barcelona, ​​Sevilla, Alacant, Dènia ... i un llarg etcètera, també a Europa amb les diferents marques d'Akzo Nobel (fabricant de PROCOLOR).


L'actuació de Procolor no s'ha limitat a l'elaboració del Pla de Color, sinó també a la seva realització pràctica mitjançant el seu servei d'assessorament tècnic que ha facilitat la prescripció de la qualitat i color de pintura adequats per cada cas.
En funció de les necessitats derivades d'aquest tipus d'accions, Procolor ha desenvolupat noves tecnologies que permeten la reproducció dels efectes cromátics originals de les diferents èpoques, amb les garanties de qualitat que ofereix la nostra gamma de productes per a façanes.

Més articles:

Restauració i manteniment de mobles  Tarimes i mobiliari de jardí 

Vinils per a terra PERGO

La revolució de PERGO per a que tinguis un terra preciós, pràctic i còmode a casa teva. 

Descarrega't el catàleg PERGO de VinilVine a les nostres botigues i t'informarem.

ON SOM?

Go to top
Template by JoomlaShine